Tel: 06-14109948
Email: info@NederlandTrommelt.nl

Vrijgezellenuitje

Vrijgezellenuitje met djembe of Afrikaanse dans

 “Samen trommelen op Afrikaanse djembe doet iets bijzonders met de sfeer, je leert elkaar beter kennen”

Samen iets leuks doen, uitdagend en verbindend

Uit ervaring weten we hoe goed het werkt: samen dansen of trommelen bij een vrijgezellenfeestje. Een workshop zorgt er voor dat de sfeer losser wordt; je leert elkaar kennen en dat verhoogt de feestvreugde voor de rest van de dag.

Natuurlijk passen we de workshop graag aan de groep aan. Je kunt kiezen uit een workshop djembe-percussie met Afrikaanse trommels; of meer actief voor een workshop Afrikaans dansen.

 

Wij hebben een prachtige locatie vlakbij leuke kroegjes ed.

Een vrijgezellenuitje kun je bij ons doen op locatie in Nijmegen, vlakbij het uitgaanscentrum en vlakbij het openbaar vervoer. Natuurlijk komen we ook graag op locatie elders in het land.

 

Offerte NederlandTrommelt

 

Je groep heerlijk in tune met djembe-trommelen

Samen spelen op de djembe brengt in korte tijd een prettige sfeer en geeft een krachtige groepspirit. De drempel om mee te doen is laag en ervaring is niet nodig. Onze professionele workshopleiders staan garant voor een vrijgezellenuitje waar de vonken vanaf springen.

 

Djembe-percussie voor groepen vanaf 10 personen

De groepsgrootte kan bij onze djembe-percussieworkshops variëren van 10 tot 400 personen. Wij werken op locatie door Nederland, België en Duitsland.

 

Bewogen en speelse workshop frist uw groep op!

Afrikaans dansen is actief, inspannend maar geeft ook een kick. Geschikt voor iedereen; of je nu jong of oud bent, lenig of wat minder soepel; iedereen kan op zijn/haar nivo meedoen. Onze workshopleiders en live-percussie zijn bekwaam en staan garant voor een leuke workshop waar de vonken vanaf spatten.