Tel: 06-14109948
Email: info@NederlandTrommelt.nl

Over ons

NederlandTrommelt: mensen verbinden, daar doen we het voor!

 “Samen trommelen op Afrikaanse djembe geeft een hecht groepsgevoel; het doet iets bijzonders met de sfeer”

 

NederlandTrommelt is de merknaam voor de djembe-percussie en Afrikaanse dansactiviteiten van Anitya, training en advies VOF. NederlandTrommelt is ontstaan vanuit de samenwerking met verschillende workshopleiders en muzikanten uit het hele land.

U kunt ons bereiken via telefoon: 06-14109948 of mail: info@NederlandTrommelt.nl

 

Sinds 1993 gegrepen door het trommelvirus

Drijvende kracht achter NederlandTrommelt is Enrique. Geboren op Curacao (Nederlandse Antillen) en opgegroeid in Nederland weet hij als geen ander een brug te slaan tussen de muziek met Afrikaanse roots en de westerse cultuur. Hij is sinds 1993 gegrepen door het djembe trommel-virus en heeft vele groepen geleid en in verschillende bands gespeeld. Sinds 1998 heeft hij zich gestort op het geven van workshops en trainingen met Afrikaanse percussie om groepen/mensen te verbinden. In die jaren heeft hij voor meer dan 1200 groepen een workshop of training verzorgd. Zijn specialiteit is het “verbinden” van mensen en groepen. Daarom richt hij zich op het samenbrengen van de beste workshopleiders en muzikanten in NederlandTrommelt (bedrijfsnaam Anitya V.O.F.). Hij kent alle workshopleiders en muzikanten persoonlijk of heeft met hen samengewerkt. Hij geeft les in het Nederlands, Engels en Duits.

 

NederlandTrommelt in het kort:

  • Wij verbinden mensen/groepen en teams m.b.v. ritme en/of dans
  • Geselecteerde workshopleiders & muzikanten met veel ervaring;
  • Direct duidelijkheid over de prijs, inclusief BTW en reiskosten;
  • Mogelijkheid tot annuleren of wijzigen tot 1 week van tevoren
  • Alle zorgen uit handen met ons service & boeking-pakket.

Workshops voor elke groep & gelegenheid

  • Wij hebben al meer dan 1500 groepen met onze workshops samen gebracht;
  • Van bedrijfsuitje tot trouwerij, van training tot familiedag tot vrijgezellenuitje;
  • iedereen beleeft plezier: onze workshops zijn geschikt voor ieder van 8 tot 80 jaar;
  • Samen trommelen vergroot de sfeer en geeft ieder uitje of feest iets extra’s;
  • Op locatie waar u maar wilt; in het nederlands, duits, engels of frans

 

 

Workshopleiders en muzikanten waarmee wij samenwerken

herman3Herman was een van de eerste Nederlanders die zich op de djembe heeft gestort en is een virtuoos speler. Hij heeft de afgelopen 20 jaar lesgegeven, vele workshops geleid, live-begeleid bij Afrikaanse danslessen en workshops. Het is met hem fijn samenwerken en hij weet met zijn enthousiasme en didactische vaardigheden iedereen mee te krijgen naar een aansprekend resultaat. Herman kan lesgeven in het Nederlands, Engels en Duits.

 

 

jeroen2Jeroen is een percussionist geinspireerd door West Afrikaanse percussie / muziek, met een specialisatie in Guinese bastrommels. Met hem werken is een genot omdat hij een groot muzikaal gevoel heeft. Hij is niet zozeer de man van de spotlights maar voorziet de gespeelde ritmes / muziek graag met veel inzet en plezier van een krachtige muzikale basis. Hij speelt sinds 1993 diverse Afrikaanse percussie-instrumenten afkomstig uit Senegalese, Guinese en Togolese percussie- / muziekstijlen.

 

Afrikaanse dansNoëlla kwam ik voor het eerst tegen in 2008 in Zuid-Senegal, waar zij Afrikaanse dans studeerde bij plaatselijke dansers en docenten. Na die tijd heeft ze zich ondergedompeld in de Braziliaanse dans en heeft ze verschillende stijlen Afrikaanse dans gestudeerd.

Naast dansen kan ze ook heerlijk Afrikaanse muziek maken. Bij NederlandTrommelt is ze zeer gewaardeerd om haar Afrikaanse dansworkshops. Ze geeft daarnaast met veel plezier danslessen in oa. Utrecht. Noëlla kan lesgeven in het Nederlands en Engels.