Tel: 06-14109948
Email: info@NederlandTrommelt.nl

Dinerworkshop

Dinerworkshops: daar zit beweging in

 “Dinerworkshops met djembe maken een onvergetelijke gebeurtenis van elk diner”

Drummen of dansen tussen de gangen van het diner

Uw buffet of diner omlijsten we muzikaal met onze dinerworkshop het ‘dinerpercussant’. Daardoor komt er beweging in uw dinerprogramma. Mensen leren elkaar op een andere manier kennen en dat schept een opener sfeer.

In meerdere ‘percussiegangen’ bouwen we tussen de gangen van het diner of bij het buffet met alle aanwezigen een percussieworkshop op.

We beginnen met kleine instrumenten en arrangementen en eindigen met een grootse finale waarin alles samen komt tot een spetterend muziekstuk.

 

Teambuilding, feest of uitje met percussie

Of u nu een feestje, activiteit om de samenwerking of teamgeest te bevorderen, of een teamuitje wilt organiseren; een dinerworkshop met percussie maakt er een onvergetelijke gebeurtenis van met volop actie en beweging.

Een dinerpercussant kan gemakkelijk in ieder diner of bij ieder buffet ingepast worden. Het vraagt geen grote aanpassingen van het programma.

 

Dinerworkshops voor groepen tot 60 personen

De groepsgrootte kan bij onze dinerworkshops variëren van 20 tot 60 personen. Wij werken op locatie door heel Nederland, België en Duitsland.

Dinerworkshops zijn voor iedere groep geschikt en wordt door alle deelnemers als afwisselend en aangenaam ervaren.

Een dinerprogramma van Nederlandtrommelt wordt regelmatig ingezet voor een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, jubileum of afscheid, een familiefeest.
Offerte NederlandTrommelt