Tel: 06-14109948
Email: info@NederlandTrommelt.nl

Bodypercussie workshop voor groepen

Bodypercussie workshops: effectieve energizer

 “Heerlijke bewogen workshop bodypercussie die in ieder programma past”

Energieke workshop brengt iedereen in beweging

Bodypercussie is als vitaminen voor lichaam en geest. Wij krijgen iedereen in korte tijd in beweging en uit de afterlunch-dip. Body-percussie geeft een stevige oppepper aan iedereen. Met Body percussie krijgen we iedereen weer alert en klaar voor het volgende programma-onderdeel.

Deze korte en effectieve workshop is voor iedere groep en voor elk thema geschikt. Uiteraard kunnen we in overleg met u het thema van de workshop inpassen in het programma.

Korte en effectieve workshop bodypercussie

In een energieke workshop van 20 tot 40 minuten zetten we een spetterend ritme neer. We maken muziek met instrumenten die we altijd en overal bij ons hebben: (stampende) voeten, (klappende) handen en een (veeltonige) stem. Body-percussie geeft een hecht groepsgevoel en vooral weer nieuwe energie!

We kunnen ook een workshop body-percussie van 1 uur verzorgen voor groepen tot 60 personen. Deze workshop vol beweging en plezier geven wij op locatie door heel Europa. Ook deze sessie is gemakkelijk in ieder programma in te passen.

 

Bodypercussie voor groepen tot 2500 personen

Bodypercussie is zeer geschikt als opening of afsluiting en als energizer van congressen, vergaderingen, conferenties. Voor groepen van 10 tot 2500 personen, of meer! Body percussie-workshops kunnen zonder veel moeite in ieder programma ingepast worden en op iedere locatie gegeven worden.

 

Offerte NederlandTrommelt